Pages

Sunday, April 10, 2011

Magic Mug & Button Pin

Sesiapa yang berminat untuk menempah Magic Mug & Pin Button Design yg sedia ada atau design korang sendiri bleh la korang tempah dlm ni.. :)


MAGIC MUG!!.. tapi..magic mug ni natang ape? hahaha

ni diaa~


Ni la special tentang magic mug ni.. bila diletakkan air panas mcm kopi panas atau teh tarik kurang manis mesti jd mcm ni..hahahaha :D


dari mug gelap mcm ni akan bertukar jd seperti??~~


ni dia!! cantik kottt!!~ ni hanya sample design sahaja.. :D


ni pun diantara pattern yg lain... sample juga.. 
memang ramai yg da order disebabkan KELEPIKAN magic mug ni :) 

korang bleh cuba dengan gamba atau pattern korang sendiri...mmg cantik :D


last but not least Button pin.. anda semua bleh menempah dengan pattern sendiri..ni pun hanya sample sahaja.. =)


utk sebarang tempahan atau pertanyaan bleh la msg or call direct

012 643 5803 | 013 466 7576

(^_^)

daaa~ thank ya

5 comments:

  1. uiyyyoo
    nice lahh
    gud luck untuk bisnes ini:)

    ReplyDelete
  2. thanx shark..hope mcm tu la :)

    ReplyDelete
  3. ade lg x mug magic ni..bape hagee??? really nice!!!

    ReplyDelete
  4. ad je lg la cikgu leeya..hehe..
    RM20 je..nak buat design sndiri pun bleh :D

    ReplyDelete
  5. salam...
    terima tempahan lagi x?
    camne dgn kos penghantaran?

    ReplyDelete